DTSD sluit zich aan bij MVO Nederland

Vanaf juni 2016 is DTSD aangesloten bij MVO Nederland. MVO Nederland stimuleert en ondersteunt bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties bij het invullen van hun maatschappelijke rol. Dit lidmaatschap biedt DTSD vele voordelen. Want als partner van MVO Nederland ontvangt DTSD Packaging uit eerste hand de meest optimale informatie om klant te informeren over een variëteit aan onderwerpen binnen het domein Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Door deze “optimale groene kennis” is het mogelijk om de best passende oplossing binnen het verpakkingsproces te adviseren onder andere op gebied van efficiency, ergonomie en milieu. Dit heeft DTSD al mogen doen voor diverse klanten, waaronder Arcus Nederland.

Michel Joosten, directeur van DTSD Packaging over het partnerschap met MVO Nederland: “Optimalisatie staat hoog in het vaandel bij DTSD. Ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO gaat bij ons niet alleen over het verduurzamen van de huidige bedrijfsactiviteiten van onze klanten. Wij gaan graag een stap verder; We kijken naar nieuwe verpakkingsoplossingen, -markten en -modellen, die gericht zijn op winst voor mens en dier, de samenleving en het milieu.”

Deel deze pagina: