Referenties – Arcus Nederland B.V.

Arcus Nederland B.V. is dé toonaangevende leverancier van roestvaste stalen buizen, flenzen en fittingen. Op basis van jarenlange kennis en ervaring bieden zij hun klanten een concrete meerwaarde in de vorm van kostenbesparende adviezen en optimale leveringen. Een uitgebalanceerd voorraadbeheer, breed assortiment, ultramoderne opslag en eigen transport, zorgen voor snelle leveringen tegen de beste condities overal ter wereld.

Het streven van DTSD is om op basis van kwaliteit, flexibiliteit en service, duurzame relaties aan te gaan met onze klanten. Dat is ook de filosofie die Arcus voor ogen heeft. Daarom is DTSD Packaging al jarenlang de verpakkingsleverancier van Arcus Nederland B.V..

“Er zijn diverse efficiencyslagen gemaakt”

Peter van Dam, Logistiek Manager van Arcus Nederland B.V. over de samenwerking: “Ik ben heel tevreden met het vakmanschap van DTSD Packaging. We zijn destijds begonnen met hun Verpakking Quick Scan. Daarbij heeft Michel Joosten (eigenaar DTSD) gekeken naar de logistieke inrichting, het verpakkingsmateriaal, de bescherming van de producten en milieubesparende maatregelen. Op basis van de Quick Scan hebben heeft DTSD een uitgebreid adviesrapport uitgebracht. Met het adviesrapport in de hand zijn er diverse efficiencyslagen gemaakt. Dit zorgde voor een betere logistieke performance ook voor flinke kostenbesparingen. Nu verzorgt DTSD bij ons het on-site voorraadbeheer en worden er tot grote tevredenheid door Michel regelmatig verpakkingstrainingen gegeven”.

Arcus heeft 3 vestigingen in Nederland, te weten in Dordrecht, Brielle en Heerenveen. DTSD verzorgt binnen al deze vestigingen de complete implementatie van het verpakkingsproces. DTSD Packaging is volledig verantwoordelijk voor het aanleveren van verbruiksmateriaal en hulpmiddelen als het gaat om verpakken en verzendenopvullen, beschermen en fixerensluitmogelijkheden en het palletiseren. Daarnaast verzorgt DTSD regelmatig verschillende packtrainingen voor het logistieke personeel van Arcus Nederland B.V.

Benieuwd hoe DTSD ook u kan helpen met de Verpakking Quick Scan?

Als we onze kennis over verpakken kunnen inzetten dan doen we dat graag. Dat doen we voor grote bedrijven, maar ook voor kleine start-ups. We halen graag het onderste uit de kan binnen het beschikbare budget om uw verpakkingsproces te optimaliseren.