Over DTSD

Totaalleverancier in verpakkingsoplossingen

Groothandel DTSD Packaging is een totaalleverancier voor (verzend)verpakkingsmaterialen, -hulpmiddelen, -machines, -systemen en de daarbij behorende service. Met ruim 30 jaar ervaring in het adviseren rond verpakkingsoplossingen en -concepten, zorgt DTSD ervoor dat uw logistieke processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten.

Waar staat D.T.S.D. voor?

De letters D.T.S.D. staan voor Direct Trading Service Dordrecht. In ons dagelijks contact met de klant geven we op de volgende manier betekenis aan deze vier woorden:

  1. Direct: Klanten staan altijd in direct contact met de mensen van het bedrijf. Want persoonlijk contact staat voorop in de bedrijfsfilosofie van DTSD
  2. Trading: Handel in verpakkingsproducten met uitgekiende en efficiénte logistieke bevoorrading. Dit door de samenwerking met uiterst betrouwbare partners met verstand van zaken
  3. Service: De mensen van DTSD gaan voor service! Deze service wordt gedragen door hun kennis van het vak en door (soms ongevraagd) mee te denken met zijn klanten
  4. Dordrecht: De thuisbasis van het bedrijf. Vanuit hier worden klanten in het hele land ontzorgd in hun verpakkingsproblematiek

Groothandel opgericht in 2009

DTSD is een groothandel die door eigenaar Michel Joosten in september 2009 is opgericht. Door zijn liefde en passie voor verpakkingsoplossingen zag Michel dat veel bedrijven zich op dit vlak nog konden verbeteren. DTSD is sinds de oprichting uitgegroeid tot een verpakkingsbedrijf, die gespecialiseerd is in de persoonlijke verkoop van verpakkingsoplossingen.

30 jaar ervaring

Met zijn ruim 30 jaar persoonlijke ervaring, behoort Michel Joosten van DTSD tot een van de meest vooraanstaande en gelouterde personen in de verpakkingsbranche. Door zijn ervaring heeft hij een brede kennis van verpakkingsmaterialen, het efficiënter maken van verpakking-processen en intern transport. Met deze ervaring kan DTSD ieder bedrijf een gerichte oplossing bieden voor nagenoeg ieder verpakkingsvraagstuk. Verpakken is immers een kritische succesfactor in de weg die uw product ondergaat naar de eindgebruiker.

Passie voor verpakken

De passie voor en het vakmanschap in verpakken is ons met de paplepel ingegoten. Met deze ingrediënten is DTSD uitgegroeid tot wat het nu is: een Full-Service organisatie, dat klanten op een professionele wijze adviseert in het efficiënter maken van hun logistieke processen. Honderden bedrijven vertrouwen hun verpakkingsprocessen inmiddels toe aan DTSD. Voor deze bedrijven ontwikkelen wij oplossingen op het gebied van logistieke inrichting, inpakken, opvullen, sluiten, palletiseren en verzendstabilisatie. Hierbij zorgen we ervoor dat de impact voor het milieu minimaal is.

Kennis van diverse branches

De klantenkring van DTSD bestaat inmiddels al uit honderden bedrijven uit verschillende branches. Hierdoor heet DTSD ervaring in sectoren als groothandel (food & non food), webshopfulfilment, grafisch, logistieke dienstverleners, industrie (food & non food), transport, sociale werkplaatsen, contractverpakkers en verzendhuizen. Voor gedegen advies over verpakkingsoplossingen en een brede kennis van alle mogelijkheden van verzendverpakkingsmaterialen en machines bent u bij DTSD daarom op het juiste adres.

Ons team

Wat kunt u van ons verwachten?

Compleet pakket verpakkingsmaterialen, hulpmiddelen en machines uit voorraad geleverd

Brede mogelijkheden in “custom made” materialen en oplossingen.

Opslag “klantspecifieke” materialen en “Just in Time” leveringen.

Verpakkingssystemen vanuit ons betrouwbare netwerk van ‘specialisten’.

Aantrekkelijke prijzen.

Uitgebreid advies.

Hoog service niveau en technische ondersteuning.

Ergonomische hulpmiddelen.

Maatschappelijk Ondernemen

Missie / Visie

De missie van DTSD is om een bloeiende en flexibele groothandel te zijn die zich onderscheidt door op een conceptmatige en persoonlijke manier verpakkingsvraagstukken op te lossen. Hierbij hebben de medewerkers van DTSD oog voor hun omgeving en nemen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door mens en milieu centraal te stellen.

Het verpakkingsproces kan altijd efficiënter is de visie van DTSD. Klanttevredenheid staat hierbij telkens centraal. Dit door iedere klant met behulp van het breedst mogelijk pakket aan kwalitatieve verpakkingsproducten en -diensten altijd een specifiek op hem gerichte oplossing te bieden.

Eerlijkheid

In de relatie met haar klanten staat authenticiteit bij DTSD voorop. Er zal altijd integer en eerlijk zaken worden gedaan. Met een transparante en open manier van communiceren, weten klanten van DTSD altijd waar ze aan toe zijn.

Betrokkenheid

Dienstbaar zijn aan de klant zit bij DTSD hoog in het vaandel. We voelen ons betrokken bij wat er bij onze klanten speelt. Met onze kennis en flexibiliteit maken we het verpakkingsproces van de klant steeds efficiënter.

Betrouwbaarheid

DTSD wil voor haar klanten en leveranciers een betrouwbare partner zijn. Dit wordt gedragen door het aangaan van langdurige samenwerkingen met vooraanstaande producenten en produktontwikkelaars.