Services

Het verbeteren van verpakkingsprocessen zit in ons bloed.

Met hun jarenlange ervaring zien de verpakkingsspecialisten van DTSD altijd mogelijkheden. Mogelijkheden om het verpakkingsproces te optimaliseren. Door nauw samen te werken met haar klanten, brengt DTSD in No-time de totale verpakkingsbehoefte in kaart. Dat gebeurt volgens de zogenaamde Verpakking Quick Scan, die bestaat uit drie onderdelen; De Logistieke Check, De Materiaal Check en de MVO Check. Met deze check brengen wij de besparingen in kaart en geven wij u advies waar u de logistiek efficiënter kan inregelen.

Naast de DTSD Verpakking Quick Scan levert DTSD ook een breed scala aan verpakkingsoplossingen, zoals “On Site” voorraadbeheer, tussentijdse opslag, gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen en technische ondersteuning bij uw machineonderhoud.

De DTSD Verpakking Quick Scan:

De Logistieke Check

Met de Logistieke Check brengt DTSD alle aspecten van uw interne logistieke processen in kaart. Van hoe goederen bij uw logistieke centrum aankomen tot de opslag en het vervoer naar de klant. Wij kijken hierbij naar het totale proces en stellen relevante vragen: Waarom en op welke wijze verpakt u uw goederen? Hebben uw producten specifieke karakteristieken? Hoelang moeten goederen worden opgeslagen? Zijn uw goederen diefstalgevoelig? Welke pallets zijn er? Worden die opgestapeld? Met als doelstelling om samen met u te komen tot de meest efficiënte werkwijze tegen de minst mogelijk kosten.

De Materiaal Check

Met de Materiaal Check zoomen we in op de materialen die gebruikt worden in uw logistieke proces. We checken uw verpakkings- en verzendmaterialen en kijken hoe u verpakkingen opvult, beschermt en fixeert. Ook passeren de sluitmogelijkheden de revue, evenals de manier waarop uw producten gepalletiseerd worden. Zo brengen we voor u de juiste verbruiksmaterialen in kaart tegen de meest ideale prijs-/kwaliteitverhouding.

De MVO Check

DTSD Packaging is aangesloten bij MVO Nederland. Hierdoor is het mogelijk om u middels de MVO Check de best passende oplossing te adviseren op gebied van energie-efficiency, ergonomisch verpakken, milieuvriendelijke verpakkingen en MVO beleid. De maatschappij vraagt immers steeds meer om duurzaamheid. Ook wordt MVO steeds meer ingevoerd in wet- en regelgeving. Onze MVO Check levert concrete maatregelen om dit u direct kunt omzetten in winst voor uw werknemers, samenleving en het milieu. Op die manier werkt u aan de duurzame continuïteit van uw organisatie.

Verpakkingsoplossingen

Welke services biedt DTSD nog meer?

Naast verpakkingsmateriaal levert DTSD een breed scala aan kantoor- en hygiëneartikelen


Bemiddeling in tussentijdse opslag, zodat u “just-in-time” leveringen kunt garanderen

Klantspecifieke oplossingen, zoals op maat gemaakte dozen, en (full-colour) bedrukkingen

“On site” voorraadbeheer, voor als u daar (tijdelijk) de kennis niet voor in huis hebt

On-Site verpakkingsadvies, waarbij wij met u uw gehele verpakkingsproces doorlopen

Advies binnen value added Logistics als “spin in het web” tussen klant en opdrachtgever

Onze service lat ligt hoog

DTSD Packaging is een firma die gespecialiseerd is in het bieden van de juiste verpakkingsoplossingen. En dat met meer dan 25 jaar aan ervaring. Daarom mogen wij ons met recht een verpakkingsspecialist noemen. Als specialist leggen wij onze servicelat hoog. Heel erg hoog. Dat is wat u van ons verwacht, immers: alles moet goed, alles moet snel, alles moet tegen de laagst mogelijke kosten, alles moet zo weinig mogelijk milieubelastend. Volkomen terecht!

​Om u de hoogste vorm van service te garanderen, werken wij nauw samen met drie gerenommeerde partijen, te weten: De verpakkingsgroothandel, de technische specialisten en de fabrikanten van verpakkingsmachines en -materialen. ​Daardoor zijn we in staat om snel en adequaat op uw wensen in te spelen. We gaan voor u dan ook verder dan puur het leveren van verpakkingsmateriaal.

Gespecialiseerde verpakkingsgroothandels

DTSD werkt nauw samen met een aantal unieke verpakkingsgroothandels, die gespecialiseerd zijn in zeer specifieke onderdelen van het verpakkingsproces. Zij ondersteunen DTSD op het gebied van bijzondere oplossingen en producten.

De technisch specialisten


DTSD heeft een langdurige partnerschap met verschillende technisch specialisten. Hierdoor kunnen we u de juiste hulp bieden op het gebied van bijvoorbeeld storingsinterventie en op het onderhoud van verpakkingsmachines.

De fabrikanten van verpakkingsmachines

Met verpakkingsmachines heeft u te maken met onderhoud, garantievraagstukken, etc. Door onze relatie met vele fabrikanten genieten wij van gedegen technische backup. Met DTSD lopen uw verpakkingsmachines dus continu gesmeerd.