Lancering nieuwe website DTSD

DTSD lanceert met gepaste trots deze nieuwe website! Een website die gebouwd is volgens de allernieuwste technieken. Die toegankelijk is voor mobiele apparaten zoals smartphones, laptops en tablets. Een website met een nieuwe vormgeving én functionaliteiten. Maar bovenal een website die past bij DTSD anno 2017 en verder.

DTSD leert, ontwikkelt en vernieuwt razend snel. In zeven jaar is DTSD de opbouwfase ontgroeid. Er is nu een solide basis ontstaan die mede te danken is aan haar klanten en leveranciers. Door deze ontwikkeling wordt het dienstenpakket elke keer weer verder aangescherpt. Maar ook de speerpunten in het beleid. Zo heeft DTSD maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda gezet in de bedrijfsvoering. Voor nu en in de toekomst.

Om nog beter aan te sluiten op de vraag vanuit de markt, kon de website natuurlijk niet achterblijven. Deze nieuwe website is het resultaat. Maar een website is nooit af. DTSD is alweer bezig met nieuwe ideeën. De komende maanden gaan we productinhoudelijk nog een stap verder en er komen vaste items op de website zoals tips en de meest gestelde vragen.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar wat onze relaties en leveranciers van deze website vinden. Dus heeft u tips, vragen of opmerkingen dan horen we ze graag.

Deel deze pagina: