DTSD brengt bijna twaalf jaar klantgerichte ervaring dagelijks in de praktijk!

Al bijna twaalf jaar adviseert Michel Joosten, zaakvoerder van DTSD, zijn klanten op het gebied van verpakken. Zijn ervaring, opgedaan in dit specifieke segment, is een bijna onuitputtelijke bron van kennis, waar alle klanten op kunnen vertrouwen. Hierdoor is DTSD de perfecte partner voor verzendverpakkingsmaterialen, -machines en technische service. Of het nu gaat om grote stukken, kwetsbare producten, formulieren of schilderijen, u vindt bij ons de juiste verpakkingen. Maar we kijken verder en daarom kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigdheden die nodig zijn om de NAW gegevens (verzend)etiketten te maken, of dit nu printlinten zijn of printers van alle bekende merken. En niet te vergeten kunststof en papieren etiketten, bedrukt of blanco. Met onze allround service hebben we oplossingen voor al uw verpakkingsvraagstukken en vindt u alle service onder één dak!

Regelmatig worden nieuwe en verbeterde producten en systemen in het assortiment opgenomen om efficiency in kosten te kunnen verbeteren of om de belasting op het milieu te verminderen.

Uiteraard worden ook aan productiezijde de ontwikkelingen op het gebied van klimaatneutraal (CO2neutraal) produceren op de voet gevolgd.

Ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en ontwikkeling van alternatieve  “beter voor het milieu” verpakkingsmaterialen zijn er de afgelopen 12 jaar flinke stappen gezet.

Het begrip “circulaire economie” is inmiddels een bekend begrip geworden. Op de site van MVO Nederland vindt u het overzicht van bereikte resultaten die een positieve uitwerking op ons milieu en omgeving hebben.

Graag informeren wij u op welke wijze “beter voor het milieu” binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Deel deze pagina: