DTSD gaat MVO ‘ademen’

DTSD heeft diverse redenen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We voelen ons mede verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Willen zelf het verschil maken én actief bijdragen aan een duurzame, eerlijke wereld. Last but not least: de ‘belasting’ ten aanzien van het milieu flink reduceren.

DTSD ziet duurzaam ondernemen als een continu proces. Een proces van ontwikkeling van businessmodellen die gericht zijn op het behalen van winst voor het milieu. DTSD zoekt daarbij voortdurend naar nieuwe duurzame(re) mogelijkheden, qua verpakkingsmaterialen en –machines. DTSD werkt daarin samen met partners die MVO hoog in het vaandel hebben.

De afgelopen tijd heeft DTSD samen met producenten gewerkt aan de ontwikkeling en productie van duurzaam papier en karton. Zo ontstond er papier en karton dat gemaakt werd uit FSC-gecertificeerde bronnen én geheel recyclebaar is. Ook creëerde men een folie van biologisch, afbreekbare grondstoffen. En op het gebied van advieswerk helpt DTSD klanten met het behalen van MVO-doelstellingen zoals “lean and green”.

Actief lid MVO Nederland

DTSD is een actief lid van MVO Nederland. Hier wordt kennis vergaard en gedeeld over milleu-vraagstukken en er worden oplossingen aangedragen en uitgevoerd. Directeur Michel Joosten over MVO: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de kern van onze bedrijfsstrategie. Onze ambitie is om MVO te gaan ademen. Het is geen modegril maar een noodzaak. Waarin wij ons uiterste best doen om daar continue invulling aan te geven”.

Deel deze pagina: