Samenwerking DTSD en Daubert Cromwell

Daubert Cromwell en DTSD hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Daubert Cromwell is een van origine Amerikaanse organisatie die gespecialiseerd is in corrosie-beschermende verpakkingen. Daubert Cromwell is haar Europese markt verder aan het expanderen. Zo is zij de afgelopen jaren een belangrijke producent geworden in Europa. Het is een innovatieve producent met haar eigen onderzoeksfaciliteiten. Een groot voordeel is dat Daubert Cromwell directe ondersteuning levert op klantniveau, door technisch specialisten wereldwijd in te zetten.

Partnerschap zorgt voor succes

Daubert Cromwell en DTSD gaan zich richten op innovaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is al veel kennis vergaard en gedeeld. Er wordt gewerkt aan volledig recyclebare producten en verdere marktontwikkeling. Een eerste succes is al een feit. Er werd een hoogwaardig technische en innovatieve productenlijn gerealiseerd voor het roest-beschermend verpakken.

Door de krachten te bundelen wordt DTSD’s dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Zo kan DTSD haar klanten nog beter adviseren en helpen met het oplossen van hun vraagstukken.

Deel deze pagina: