Referenties – The Packing Factory

The Packing Factory B.V. is een  modern full-service bedrijf op verpakkingsgebied. The Packing Factory B.V.  levert een volledig scala aan verpakkings-, fulfilment- en projectmanagement-diensten. Dit doen zij voor opdrachtgevers in de food en non-food sector, zoals als Neslé en Concorp. In Alphen aan de Rijn staat hun bedrijfshal van 1.200m2. Eenmaal binnen zie je een up-to-date machinepark en een groep uiterst gemotiveerde mensen, die iedere verpakkingsopdracht snel en efficiënt uitvoert. DTSD Packaging is als leverancier nauw betrokken bij het uitwerken van deze verpakkings-vraagstukken.

The Packing Factory werkt met specialisten die hart hebben voor de zaak. Elke dag weer: groot of klein, eenvoudig of gecompliceerd. Zij gaan geen opdracht uit de weg. Arjan Kwakernaak: “ Wij werken voor onze opdrachtgevers waarbij kwaliteit, advies en economisch denken een vanzelfsprekendheid is. De juiste oplossing vinden, voor een ieders wens, dat is onze grootste uitdaging!”

Arjan Kwakernaak, directeur van The Packing Factory: “Waar het ons om gaat is dus het meedenken, ontzorgen inclusief het logistieke deel. Dat doen wij niet alleen, maar met partners. Zo ook met DTSD Packaging. DTSD levert ons het totaalpakket aan verpakkinsproducten. Maar Michel Joosten van DTSD gaat verder. Als wij een nieuw vraagstuk uit de markt krijgen, denkt hij actief mee in de ontwikkeling van optimale hedendaagse verpakkingen. Daarbij staat bij Michel altijd de inzet van de meest moderne milieu- en kostenbesparende materialen voorop. Dit resulteerde al vaker in succesvolle en efficiënte samenwerking in de verpakkingsketen (van producent tot opdrachtgever van co-maker). Iets waar wij trots op zijn”.

“Door DTSD kunnen wij focussen op hetgeen waar wij sterk in zijn!”

DTSD Packaging is leverancier voor de Packing Factory en nauw betrokken bij het uitwerken van verpakkingsoplossingen. Gezamenlijk ontwikkelden ze voor onder andere Nestlé diverse verpakkingen, zo ook de productie ervan. Zoals de kerstdisplay van Smarties. Hier was Nestlé zo tevreden over dat zij ons nu gevraagd hebben om aan een nieuw traject mee te werken; de productie en aanlevering van full color bedrukte stansdozen voor de Nescafé koffiesoorten.  Arjan over de vruchtbare samenwerking met DTSD: “Of het nu gaat om het ontwikkelen van bedrukte kartonnage oplossingen óf het leveren van materialen, DTSD zorgt en ontzorgt. Door die verantwoordelijkheid kunnen wij ons focussen op hetgeen waar wij sterk in zijn!”.

Meer weten over wat DTSD voor uw bedrijf kan betekenen?

Als we onze kennis over verpakken kunnen inzetten dan doen we dat graag. Dat doen we voor grote bedrijven, maar ook voor kleine start-ups. We halen graag het onderste uit de kan binnen het beschikbare budget om uw verpakkingsproces te optimaliseren.